Sluiten

Over ons

Garage Bulten is een familie bedrijf dat in 1980 is opgericht door Johan Bulten samen met zijn vrouw Nora Bulten. In 2002 is zoon Gijs Bulten in dienst getreden en in 2005 vennoot geworden. Nora Bulten heeft zich toen terug getrokken uit het bedrijf. In 2009 is Tristen Peters zijn opleidingstraject bij ons gestart. Deze heeft hij afgerond met het behalen van het diploma technisch specialist en APK keurmeester.

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle merken auto's! Tevens verkopen wij gebruikte occasions en kunnen wij nieuwe auto's leveren. U kunt ook bij ons terecht voor bemiddeling in de aankoop van een occasion die wordt aangeboden bij een conculega garage bedrijf. In onze werkplaats kunnen wij onder andere de volgende diensten voor u verlenen: APK keuringen, Airco service, diagnose stellen bij storingen en storing uitlezen, inbouw van accessoires zoals navigatie systemen, carkits en trekhaken, onderhoudswerkzaamheden en reparatie's aan de meeste gangbare auto's. Ook hebben wij plek om uw winterwielen tegen een aantrekkelijk tarief bij ons op te slaan.

Vervangend vervoer. Wij hebben in totaal vier leenauto's ter beschikking, twee personen en twee kleine bestelauto's. Ook hebben we enkele gratis leenfietsen ter beschikking. In overleg is het ook mogelijk om u, mits in de buurt, weg te brengen of/en op te halen.

Wij zijn RDW erkend en kunnen vrijwaringsbewijzen uitschrijven, auto's tenaamstellen, APK keuringen van personenauto's, campers en bestelauto's tot 3500KG verrichten en hebben de beschikking over handelaars kentekenplaten.

Mocht u een schade of ruitschade aan uw auto hebben opgelopen kunnen wij de reparatie hiervan voor u verzorgen. Indien de reparatie via de verzekeringmaatschappij loopt is dit in de meeste gevallen geen probleem. Onze schadeherstel partner heeft een overeenkomst met de meeste verzekeringsmaatschappijen. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kortom, wij kunnen bijna alles op het gebied van uw auto voor u in orde maken.

Graag tot ziens in onze showroom of werkplaats!