Sluiten

Occasion kopen?

Bent u op zoek naar een occasion? Dan bent u bij Garage Bulten aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons complete occasion aanbod of breng een bezoek aan onze showroom.

Heeft u vragen over een occasion? Bel gerust naar 0314 - 32 42 91.

Occasion kopen bij Garage Bulten

Een occasion of tweedehands auto koop je vertrouwd bij Garage Bulten in Doetinchem. Ons occasion aanbod bevat onder andere de volgende automerken: BMW, Fiat, Ford, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat en Volkswagen. Dankzij de ruim 35 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s, kunnen wij u ook vanuit een technisch oogpunt adviseren bij de aankoop van een occasion. Bij al onze eigen occasions is de technische staat dan ook grondig gecontroleerd.

Het complete aanbod kunt u op onze site bekijken. Bent u op zoek occasion van een specifiek automerk of type en staat deze er niet bij? Ook dan helpt Garage Bulten u graag. Wij kunnen u adviseren of voor u bemiddelen in de aankoop van een occasion die wordt aangeboden bij een concullega bedrijf.

Afleverpakketten

Garage Bulten streeft naar een zo vlot mogelijke aflevering van uw auto. Daarnaast houden wij van transparantie en duidelijkheid. Bij ons geen verplichte afleverkosten. Onze occasions worden standaard afgeleverd inclusief het Basis-afleverpakket. Dit Basispakket bevat: de tenaamstelling, wettelijke garantie, afleveringscontrole (o.a. bijvullen van vloeistoffen) en minimaal 6 maanden Apk.

Naast deze zekerheid kunnen wij u ook extra mogelijkheden bieden. Hiervoor hebben wij twee extra afleverpakketten samengesteld.

Bekijk hier onze afleverpakketten

U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze showroom. Ook hier kunt u ons complete occasion aanbod bekijken en desgewenst een proefrit maken.

Graag tot ziens in onze showroom!