Sluiten

Over ons

Garage Bulten is al ruim 35 jaar een begrip in Doetinchem. Het garagebedrijf is in 1980 opgericht door Johan en Nora Bulten. Hun zoon Gijs Bulten is in 2002 in dienst van het bedrijf getreden en sinds 2005 vennoot. De vrouw van Johan, Nora, heeft zich toen teruggetrokken uit het bedrijf. In 2009 is Tristen Peters zijn opleidingstraject bij ons gestart en deze heeft hij in 2015 succesvol afgerond met het behalen van het diploma Technisch Specialist. Daarnaast heeft Tristen ook zijn diploma van apk-keurmeester gehaald.

Gespecialiseerd in alle merken auto's

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van auto's van alle merken. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven. In onze werkplaats kunt u terecht voor onder andere de volgende diensten: apk-keuringen, onderhoud en reparaties, diagnose stellen bij storingen en storingen verhelpen, airco-service en inbouw van accessoires (navigatiesystemen, carkits, trekhaken etc.) Daarnaast bieden wij ook plek om uw winter- en zomerwielen tegen een aantrekkelijk tarief bij ons op te slaan en tevens kunnen wij deze voor u wisselen. 

Verkoop van occasions én nieuwe auto's

Bent u op zoek naar een occasion? Dan bent u bij Garage Bulten aan het juiste adres. Naast de occasions die wij verkopen, kunnen wij ook voor u bemiddelen in de aankoop van een occasion die wordt aangeboden bij een concullega bedrijf. Bent u op zoek naar een nieuwe personenauto of bedrijfsauto? Ook deze kunnen wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven.

Bekijk hier onze occasions >>

RDW-erkend

Garage Bulten is RDW-erkend. Dit houdt in dat wij auto's tenaamstellen, vrijwaringsbewijzen uitgeven, apk-keuringen uitvoeren aan personenauto's, campers en bestelauto's tot 3.500 kg en beschikking hebben over handelaars kentekenplaten. 

Schade

Mocht u een schade of ruitschade aan uw auto hebben, dan kunnen wij de reparatie hiervan voor u verzorgen. Ook wanneer de reparatie via de verzekeringsmaatschappij loopt is dit in de meeste gevallen geen probleem. Wij werken samen met een schadeherstelpartner die een overeenkomst heeft met de meeste verzekeringsmaatschappijen. 

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 0314 - 32 42 91 of info@garagebulten.nl of breng een bezoek aan onze showroom/werkplaats.