Sluiten

Verkoop

De aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto gaat niet over één nacht ijs. Er zijn diverse factoren waar u over na moet denken. Kiest u voor een auto op benzine of toch nog een diesel? Of wellicht al elektrisch? Gaat uw voorkeur uit naar een sedan of een stationwagen? Bij het kiezen van een nieuwe auto komt veel kijken en daar helpt Garage Bulten u graag bij.

Occasion kopen bij Garage Bulten?

Een occasion koop je veilig en vertrouwd bij Garage Bulten. Dankzij de ruim 35 jaar ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s, kunnen wij u ook vanuit een technisch oogpunt adviseren bij de aankoop van een occasion. Bij al onze eigen occasions hebben wij de technische staat dan ook grondig gecontroleerd, waardoor u zeker weet dat u met een betrouwbare occasion onze showroom uitrijdt.

Ons ruime aanbod occasion kunt u bekijken op onze website, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. Daarnaast kunnen wij ook voor u bemiddelen in de aankoop van een occasion bij een concullega bedrijf.

Bekijk hier onze occasions >>

Nieuwe auto kopen bij Garage Bulten?

Bent u niet op zoek naar een occasion, maar wilt u een geheel nieuwe auto kopen? Ook dan kunt u bij Garage Bulten terecht. Ons aanbod gaat verder dan alleen occasions. Het is goed om van te voren te bedenken waarvoor u de auto wilt gebruiken, zodat wij u kunnen adviseren over welk model en type auto het beste bij u past. Waarbij een dealer u alleen advies geeft over een specifiek merk, kunnen wij u dankzij onze jarenlange ervaring onafhankelijk advies geven over alle bekende automerken.

Nieuwe bedrijfsauto kopen?

Niet alleen de particulier, maar ook de zakelijke rijder kunnen wij helpen bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfs- of bestelauto. Garage Bulten ontzorgt u van A tot Z in het gehele proces. Wij nemen dus niet alleen de aankoop voor u uit handen, maar zorgen er ook voor dat de nieuwe bedrijfs- of bestelauto wordt voorzien van de gewenste accessoires, inrichting en/of betimmering. Kunt u ondertussen gewoon doorgaan met ondernemen.

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe personen- of bedrijfsauto? Neem dan gerust contact met ons op.

Financial lease

Het is mogelijk om een occasion of een nieuwe personen- of bedrijfsauto op financieringsbasis aan te schaffen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Afleverpakketten

Garage Bulten streeft naar een zo vlot mogelijke aflevering van uw auto. Daarnaast houden wij van transparantie en duidelijkheid. Bij ons geen verplichte afleverkosten. Onze occasions worden standaard afgeleverd inclusief het Basis-afleverpakket. Dit Basispakket bevat: de tenaamstelling, wettelijke garantie, afleveringscontrole (o.a. bijvullen van vloeistoffen) en minimaal 6 maanden Apk.

Naast deze zekerheid kunnen wij u ook extra mogelijkheden bieden. Hiervoor hebben wij twee extra afleverpakketten samengesteld.

Bekijk onze afleverpakketten